Sisältöön »

FM-Ura

 
Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä.


Avoin hakemus

Avoin hakemus

Työntekijämme ovat meille tärkeitä. Etsimme aika ajoin uusia työntekijöitä, joten otamme mielellämme vastaan avoimia hakemuksia. Jos olet kiinnostunut työskentelemään meillä, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@forssanmetallityot.fi.

Meillä on tarjota tilanteen mukaan kokopäivätyötä, tuntityötä esimerkiksi opintojen ohella tai työharjoittelupaikkaa. Olemme sinuun yhteydessä mikäli meillä avautuu osaamiseesi ja taustaasi soveltuva tehtävä.

 
Töissä FM-Ovilla

Töissä FM-Ovilla

Forssan Metallitöillä työskentelee tällä hetkellä n. 65 ammattilaista. 50 henkilöä tuotannollisissa tehtävissä ja 15 henkilöä erilaisissa myynti-, suunnittelu- ja hallinnollisissa tehtävissä. 

Tuotantomme koostuu pääasiassa hitsaajista profiili– ja peltiovipuolella, varustelijoista viimeistelyosastolla sekä työstökoneiden käyttäjistä. Tiloissamme on myös kaksi jauhemaalaamoa, jotka työllistävät pulverimaalauksen ammattilaisia.

 
Lisätietoja

Lisätietoja

Mikäli sinulla on kysymyksiä rekrytointiin liittyen, tavoitat meidät lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rekry@forssanmetallityot.fi tai soittamalla numeroon 050 304 9324 (Ulla Korpiniitty).