Löydät avoimet työpaikkamme tältä sivulta. Jos etsimääsi tehtävää ei juuri nyt ole avoinna, voit ilmoittautua työnhakijaksi jättämällä myös avoimen hakemuksen.

Avoimet työpaikat

Työnjohtaja
Esimiestaidot omaava työnjohtaja kokoonpano-osastolle


Työt käynnistyvät heti sopivan hakijan löydyttyä tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on kokoaikainen, vakituinen. Kutsumme valitsemamme henkilön haastatteluun heti sopivan henkilön löydyttyä.


Tehtäviisi kuuluu päivittäinen esimiestyö noin 20 työntekijän kokoonpano-osastolla. Lisäksi vastaat töiden suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä muiden osastojen työnjohtajien kanssa. Pääset myös mahdollisuuksien mukaan osallistumaan teräsovien ja -karmien kokoonpanotiimissä työskentelyyn.

Odotamme

Odotamme hakijalta metallin tuntemusta ja halua työskennellä esimiesasemassa. Aikaisempi esimiestyökokemus katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Henkilönä tulet hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa, olet oma-aloitteinen, haluat oppia uutta ja tartut tehokkaasti uusin haasteisiin.

Tarjoamme

Tarjoamme vastuullisen tehtävän, jossa pääset kehittämään osaamistasi. Tukea saat osaavilta ja kokeneilta kollegoiltamme. Haastavat ja vaihtelevat projektit, nykyaikaiset työmenetelmät sekä viihtyisän työympäristön nuorekkaassa porukassa. 

Lisätiedot ja hakemukset
Lisätietoa tehtävistä antaa Keijo Kuunila p. 040 517 4316
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen su 25.02.2018 mennessä osoitteella rekry(at)forssanmetallityot.fi
fm ura 1